07.03

Att kunna ha balkongdörren öppen och bara kunna sitta i ett nattlinne utan att frysa är helt underbart. Tidig morgon, då jag vaknade 07.03 så typiskt. Men det händer ju inte bara mig att man vaknar så tidigt. Men det är så njutbart trots man vaknat så tidigt att kunna sitta länge med sin kaffe kopp och inte känna sig stressad att man skall iväg. (än)

Barnen sover, mannen sover och jag har hunnit hänga upp en tvätt.
I går så började jag fundera lite på vad jag skall ha på mig idag när jag skall på dejt. (Jag skall träffa två klasskamrater, vi har inte setts på ett år) Jag köpte ju nya byxor för idag, och så har jag en skjorta jag skall ha till. Men skor? Jag har massa höga skor som jag aldrig använder. Men så tänkte jag att idag kanske jag skulle ha på mig det, Men så kommer alla dessa menen?! Blir det för varmt kanske det är jobbigt? Får jag ont i fötterna? Känner jag mig helt bekväm? Kan jag köra i dom? Ja alla dessa menen!

Men jag känner mig så väl, så jag kommer ta på mig höga skor men precis innan jag låser dörren så har fötterna helt plötsligt slinkigt (slunkit) Vad säger man?! i ett par bekväma skor.

Men jag längtar iallafall väldigt mycket tills jag skall börja göra i ordning mig och åka!

Gillar

Kommentarer