15000 fattigare, Men oj så roligt! Ingen ångest i alla fall!

Japp så kan det vara, i bland får man ett sug och då "måste" man genomföra det. Eller!? Jag kom på nu i dagarna att jag ville ha nya soffmöbler. Så i dag åkte vi till Göteborg till Trademax som ligger på Backaplan för jag hade sett en soffgrupp på internet. Men nja, jag fastnade för fåtöljerna men var inte helt nöjd med soffan. Så Henke sa att vi åker till Mio på Bäckebol och kollar i alla fall. Oj så kär jag och Henke blev i en ihop mixad grupp. Vi hittade fåtöljer i grå sammet och en 3 sits soffa i en annan grå nyans av sammet. Så vi slog till, så nu är det bara att vänta tills soffan göras, den är specialbeställd och skulle komma v 51 soffan och ena fåtöljen och den andra fåtöljen kommer v 4. Vi köpte två fotpallar till fåtöljerna, kommer bli galet fint!

Lite dumt att kasta ut 15000 innan jul, men hellre det än en avbetalning och må lite "dåligt" :) Sen är jag ändå klar med alla julklappar eller ah har en julklapp till julklapps leken att köpa kvar.

Lånad bild från mio´s hemsida. Fötterna beställde vi i mässing färg.

Dålig bild på fåtöljen, bättre kommer när vi får hem soffan (eller hämtat den). Färgen är missvisande också på alla bilderna tycker jag.


Men ni får se när det kommer! Så hejdå divan livet och välkommen hem fåtölj och 3 sits livet! Nu har vi även skaffat boxer så från den 15 december har vi massor av kanaler så då kommer vi behöva en goare soffa att sitta i. * haha, skoja*

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Åhhhhh 😍😍😍 snyggt!!
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Jaaa eller hur! Blev helt såld på sammet! Så galet mjuk också! 🥳🥰
nouw.com/alexandragalambosi
Genomeuropa
Genomeuropa,
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Tack, galet go och sitta i med 🥳🥰
nouw.com/alexandragalambosi
Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Håll hårt i dom! Annars kanske en fotölj hamnar i bilen 😂
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Hahah, ja man vet aldrig! 😂
nouw.com/alexandragalambosi