2-ord!

Sitter och dricker kaffe och lyssnar på att Charlie håller på att vakna. Hör hur han börjar slå i spjälsängen lite lätt. Så snart kommer han ropa mamma mamma mamma mamma. Ovanligt tidigt, men han är van att gå upp kl 06.10 varje dag. Så det brukar ta 1-2 dagar innan han sover länge på morgonen igen. Han växer ju när han sover sägs det ju :D Så han får ju inte sova för länge då ;)

Väntar fortfarande på hans madrass, sängen fick vi ju så himla fort. Men madrassen skulle komma senare. Så jag ringde dom förra måndagen och då var den i Gbg. Men jag har fortfarande inte fått den?! Nu har det gått 1 vecka plus en dag. Skall ringa igen! Lite dåligt tycker jag. Bort ju inte långt från Gbg ens. Men men! Den som väntar på något.... väntar aldrig för länge....

Han har börjat pratar mer och mer, sätter ihop 2 ord och det låter så himla härligt. Han tackar ofta och är för härlig! Men en sak som inte var lika "rolig" att höra, men endå skrattade jag lite inombords. Han gick runt en dag och skrek något i mellan åt. Men när jag lyssnade lite noggrannare så hörde jag ju att han ropa fan fan. Jag ropar ju själv det i bland utan att tänka att han står runt hörnet och lyssnar! Vårda språket mamma.

Skall försöka beställa hem Charlies inbjudningskort idag, han fyller ju snart 2 år <3!

Har kvällen idag, så nu kan jag fixa massa saker! :D

Ha en underbar dag!

Puss & Kram!

Gillar

Kommentarer