21 dagar & ett tips på vägen

Om 21 dagar så firar jag ett år på mitt arbete. Ett år av många skratt, många olika kollegor och många nya vänner. Jag är så glad för att jag bytte arbete. Jag stormtrivs, sen finns det alltid folk man tycker lite mindre om men så är det på alla arbetsplatser. Eller tycker mindre om, man är för olika för att ha ens något gemensamt. Haha, ja ni fattar!

I alla fall, så känns det som jag arbetat där i evigheter att jag typ aldrig gjort något annat. Så kul, så om 21 dagar skall ja unna mig något kul. Men har inte kommit på vad än. Men något kul skall köpas. Fira att man har ett bra jobb, underbara kollegor och lagom kaos i bland. Jag tror på ett grymt 2019, vi får väl se vad 2019 har att komma med. Jag vet att jag skall på en del utbildningar och sådant gör så man orkar mer på arbetet, för då bryter man "det vanliga" till något uppfriskande. Älskar utbildningar!

Så ett tips till alla som inte trivs på era arbeten, byt, plugga eller lös det. Det ligger alltid hos en själv. Jag har skolat om mig många gånger, och jag älskar vart jag är i dag. Men jag är inte klar med arbetslivet och studier. En vacker dag så pluggar jag / eller gör något galet. Ombyte var 5-10 år tror jag på! Då blir det kanske inte så tråkigt att jobba ;)!

Livet är för kort för att klaga på när man spenderar största delen av livet på arbetet!

Hejja arbetslivet!

Nu väntas handboll snart, så ha en fortsatt underbar kväll alla fina människor!

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Oj vad snabbt det har gått 😁 Skönt att du trivs så bra 😊 Kloka ord från en ganska så klok kvinna 😂
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Mega klok kvinna 😂🥳
nouw.com/alexandragalambosi