<3 Vila i frid <3

I lördags fick jag ett väldigt tråkigt besked, 15 minuter innan min gäst Becka skulle komma, vi skulle dricka gott och tjöta. Men 15 minuter innan hon kom fick jag beskedet att min gammel mormor hade gått bort :( Tårarna bara rann ner, inget kul. Var hemma hos henne på semester förra året med min fina familj, visade upp min söta dotter. Hon hann och få reda på vad min son heter, men vi han inte träffa henne igen. :( Det är så tråkigt. Men hon var gammal, det var hjärtat dom la av! :( Fy säger jag bara. Men är så glad att jag gjorde den resan till henne förra året. Har velat hälsa på henne länge, men det har hela tiden varit något, Men är så tacksam att jag åkte så hon fick se mig som stor och min dotter!

Älskar dig! Vi ses i himlen!

Gillar

Kommentarer

elinlundberg
,
Tråkigt att höra. Min mormor gick bort för snart en månad sedan och det är begravning imorgon. Förstår hur du känner dig. :( Hoppas du mår bra trots omständigheterna!
alexis
,
Beklagar sorgen till dig med, idag är det begravning för henne! Inget kul, trots dom är gamla! Man vill ju inte detta. Hoppas du oxå är ok! Kram!!