30 veckor!

Redan i vecka 30!

Nu är det bara 10 veckor kvar, hur kan tiden springa i väg så? Hmm, Men nu är det inte långt kvar att jobba heller. Jobbar min sista dag på onsdag, exakt en vecka kvar. Skall bli väldigt skönt faktiskt. Ryggen tar mycket stryk nu. Inget vidare. O skall jag orka vara med lilla Clara, så fixar jag för tillfället inte att jobba samtidigt. Det tar knäcken. Så det blir skönt nästa torsdag när vi börjar våran lediga tid tillsammans. :0) Varje måndag och fredag kommer hon att vara hemma. Härligt. Resten av veckan går hon på dagis men bara 9-14 så det är härligt att hon är hemma mer än hon är på dagis. Men lite dagis blir det ju!

Längtar till nästa månad, då tänkte jag att jag skulle åka ner till ullared och köpa lite grejor till pojken o Clara.

Har inte druckit något som har med kaffé att göra på ett par dagar nu, det känns direkt. Har haft små huvudvärk i 3 dagar. Men idag när jag kom hem från jobbet så gjorde jag mig en latte. O jag mår som en prinsessa. Men det är väll koffeinet som gör det. Längtar tills dagen då jag kan ta mig en vanlig svart kopp kaffé!

Clara har fått en ny säng, en riktigt rally säng. Hon sover som en riktig rallyförare i den. Haha, hon älskar sin nya säng! Härligt att se. Skönt att slippa bära ut henne från spjällsängen, nu kan hon gå ut själv. Underlättar jätte mycket nu när man har ont med.

Mitt allt i hennes nya säng!

Gillar

Kommentarer