4 dagar kvar!

Nu från ingenstans är det bara 4 dagar kvar till bf, jag fick ju nyss reda på att jag var gravid känns det som. Men inte det inte, 4 små dagar, plus minus noll. Spännande är det i alla fall, Steve kom hem i går från jobbet och sätter sig vid bordet och säger - Nu får du föda. Jag sa till honom på lördag vill jag föda, nej säger han imon. Varför undrade jag så klart, tänkte ville han träffa vår son så mycket. Nej det visade sig vara mycket på jobbet nu. Haha skrattade bara åt han! :0) För ju längre han ligger i magen, ju mer vila får ju jag :0) Det är ju så jag får tänka, jag skall ju ta hand om mina småttingar resten av livet, så det är ingen brådska om han kommer idag eller om 2 veckor. :0) Det enda är ju att det är segt för kroppen! Men annars är det lugnt.

Fick bakat en sockerkaka med vanilj och hallon igår, som jag frös in. Så fikat är klart när folk vill titta på det lilla grynet, har även bakat vanilj o kanel bullar. Kanske skall baka något mera. Det är ju aldrig fel att frysa ner det, smidigt när man får oväntat besök! :0)

Men jag hoppas min svärmor bakar en morotskaka till mig när jag fött :0) Det kommer jag vara värld. Hoppas hon hinner läsa detta med! Hehe!

Lilla Clara i går när jag skulle hämta hem henne från dagis, hon bara skrek och hade hur mycket tårar som helst, hon ville inte åka hem. Hon ville vara på dagis. Så jag fick mutat henne med att vi skulle hem och måla. Då gick det ganska bra i alla fall! I dag om hon beter sig på samma sätt, så får jag muta henne med att vi skall baka kanske! :0)!

Annars händer inte så mycket här, man vaknar leker, vilar och bara äter känns det som! :0) Gott! Vågar ju inte riktigt ta mig ut på vägarna för långt. Annars hade jag gärna åkt ner till Gbg imon, hälsa på gamla jobbet! O det skall ju bjudas på tårta med, Gott plus att Jessica skall ner med sin lilla pojk. Hade så gärna villat se honom! Men vågar man ta en sådan risk att åka så långt, tänk om vattnet eller något skulle gå mitt på vägen! Hmm! Man får väll se när man vaknar imon, hur kroppen mår och allt! Hade behövt komma ut lite! Och jag har ju sambo och barn med mig då, så då om vattnet skulle gå, så kan man ju föda i gbg i stället! :) Hehe! Problemet är att barnvakten sitter i Uddevalla! :)

Ha en toppen dag i dag! Hoppas solen skiner i dag med som den gjorde så underbart i går!

Gillar

Kommentarer

mjukisida,
Ja man vågar sig inte ut på några längre rundor, jag har 6 dagar till bf så jag försöker hålla mig nära hemma men svårt när man är rastlös! Vilket bb ska du föda på? Kände igen lite ortsnamn som uddevalla och göteborg nämligen tänkte om du hamnar på NÄl?
minbebis.com/blogg/mjukisida/
alexis
,
Hejsan! Ne man vågar ju sig inte ut riktigt. Men det med rastlös känner jag igen väll :) Jag skall föda på Näl! Du med eller? 6 dagar, det är inte långt kvar då. Du kanske får före mig, man vet ju aldrig! :) Men spännande är det! Lycka till!