55, Selfi tvål och en high five!

Torsdag till lördag firade vi mamma på Kiel färjan. Så lyckat och så mycket skratt. Minne för livet. Resan började väldigt bra, just med SKRATT. För när vi skulle visa våra passa och biljetter för "han som jobba på båten" för att komma på båten så sträcker han fram handen, varpå jag sträcker fram min hand med och hälsar hahaha, så sjukt. Jag trodde på fullaste allvar att han ville hälsa, men det var passet han ville ha. Så det blev en del skratt när vi vandrade på båten. Sen så gick vi alla till våra hytter. Jag och syrran hade en hytt på plan 11 medans mamma, pappa log på plan 9. Det tog oss en ganska bra stund att ta oss från vår hytt till deras. Linda och Janne hade bara 1 sec för dom låg i hytten bredvid. (Lätt avis). Det fanns ingen logik på den båten när det gällde att ta sig till olika restauranger / hytter / café eller taxfree. Men men.

Efter vi landat lite på hytterna så fixade vi i ordning oss för att träffa alla på lite gott att dricka innan vi skulle äta buffé på kvällen. Jag passade på att köpa lotter, jag vann 1 l gin och en flaska rosé. Så det var kul. Vi möte upp alla andra vänner som var med, vi var 13 personer sammanlagt.

Sen gick vi och åt, himla bra buffé får jag allt säga. Vi blev mätta och nöjda och gick vidare till baren där dom sjung live. Vi var uppe på dansgolvet typ hela kvällen. Va så himla kul. Men det kändes i benen dagen efter vill jag lova. Men vi upp med tuppen för att gå bort till mamma och pappas hytt för lite skön sång och present öppning. Mamma fyllde ju 55 år. Hon blev bra överraskad. Hon fick en kapten mössa som hon skulle ha på sig på kvällen, och en happy birthday girl medalj att ha på sig hela dagen. Sen gick vi för att äta frukost och kliva av båten för att strosa runt i Kiel. Vi besökte massa olika affärer, både roliga och tråkiga. Vi gick till pubar och åt en gudomligt god schnitzel. Mamma fick blommor från en väskaffär för att hon fyllde år, plus att hon fick ett glas från restaurangen vi åt på. Många sa grattis och det var god stämning. Vi snapsade och Janne sjung så vackert. Dirty harry (galet god), och Jäger.

vi var 8 som gick tillsammans från hela gänget. Vi tog en öl på ett ställe så skulle en av männen i sällskapet gå på toaletten, där sitter det ju en person (jobbar?) och när Hasse var färdig på toa och går ut så ger han personen som sitter där en High five istället för en peng. Att jag inte dog av skratt. Så kul! Undra vad personen i fråga tänkte?!

Sen när vi skulle gå vidare så öppnar Lotta entrén dörren från gallerian, och då går det en tysk kvinna ut. Hon vänder sig om mot Lotta och ger henne en 50 cent. Hahaha, så kul.

Efter ett x antal timmar i land så gick vi på båten för lite vila och göra i ordning oss på nytt för galej. Vi skulle mötas allihopa på mamma och pappas hytt för lite bubbel. Alla 13 fick plats, vi skåla och sjung. Sen åt vi lite mat och gick till baren med live band igen. Där sjung hela båten för mamma och Malin (hon fyllde också år). Så alla var nöjda och glada, alla sjung i otakt hahaha. Men vad gör det när man har kul? Sen lekte vi lekar och hade det så himla bra. Vi dansade och gick och la oss ganska sent. Men så nöjda vi var.

Man var inte överdrivet fräck på lördagen, men det var bara att rycka upp sig för när jag kom hem skulle vi vara barnvakt åt Carl (barnens kusin) och deras hund. Det gick..... Det tar vi en annan gång hahahaha. Nee men det gick allt bra.

Självklart testade vi alkomätaren som dom hade på klosterpuben i Kiel. Syrran hade 1.27 i promille mamma och Linda hade nästan 1 promille och jag 0.26. Jag tog det lugnt hahaha.

Selfi tvål ;)

TACK FÖR EN LJUVLIG RESA MED SÅ MYCKET KÄRLEK, SKRATT OCH SHOPPING.

Gillar

Kommentarer