Allergisk reaktion, hemgång & vila

Ligger i hängmattan på balkongen, tror verkligen det är min favoritplats i hemmet. Bästa present jag fått någonsin tror jag, och mest använda present. (Fått av min tidigare chef)

Nu har vårt Jönköping gäng åkt hem, så nu städar Clara och Henke för fullt. Dom har ju en hund Fransk bulldog tror jag om jag inte är helt ute och cyklar. Den fäller ju så, så jag fick världens reaktion idag. Kunde inte andas trots medicin. Så jag valde att gå ut och lägga mig i hängmattan medans dom grejar. Konstigt det där att man kan reagera så starkt ibland. Mot Apollo har jag inte reagerat en endaste gång (annan ras). Men det sägs ju att det är en myt med allergivänliga hundar men jag tror svagt på att det finns.

Vi lät ju Bosse som deras hund heter vara överallt så det är klart att vi får hår överallt med. Men samtidigt så var jag inte beredd på denna reaktion då jag umgåtts med Bosse mycket under året och inte fått sådan reaktion. Men nu börjar jag få mer luft tillbaka. Gjorde gott att ligga ute.

Jag somnade till ett par gånger i hängmattan och det var så skönt. Det gör mycket att man får vila när man mår kasst. Men snart är jag på bena igen så jag kan hitta på något denna underbara soliga söndag.

Sjukt varmt, var det igår med. Älskar verkligen detta året! Grymt att vi få tagit del av såna underbara sommar dagar. Så jag hoppas att vår höst i Sverige blir magisk!

Vi hörs & tack för underbart sällskap! Alltid lika trevligt! ♥️

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Bosse ber så mycket om ursäkt 😅
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Hahaha ingen fara, men han är ju söt 😂
nouw.com/alexandragalambosi