Apple pie challenge

I går så bestämde jag och min man oss för att ha en Appel pie challenge. Så kul. Så barnen fick smaka och sedan säga vilken som var godast utan att veta vem som gjort vilken. Men dom försökte verkligen att luska fram vem som gjort vilken, Men jag ville inte fuska så jag höll mig och avslöjade inte. Men egentligen skulle jag nog behövt det för alla röster kom på Henke. Han har verkligen duktig i köket. Så jag la min röst på honom med. Men jag skall klura på någon mer challenge jag vill utmana honom i!


I dag har vi varit och röstat. Så nu är det klart. Dock fick jag ingen wow känsla efteråt, men jag tycker alla parti har något bra och dåligt. Så det är svårt att veta vad man skall rösta. Men nu är det gjort i alla fall. Så får vi se hur slut resultatet blir.

Vi har även varit på ett annat äventyr så vi får klura lite på livet. Så får vi ser hur det blir! Men jag taggar för en jobb vecka och sedan väntar 3 dagars kurs. Det skall bli kul.

Vår antenn på lgh har ju pajat så vi har inte haft tv på över en vecka men vi har lånat av grannarna. Dom har ju egen antenn så helt plötsligt från att ha 7 kanaler och nu ha 60 typ är ju galet kul. Så tv4 film går varmt hos oss. Sen även alla andra kanaler med men just tv4 film med alla gamla godingar, Wallander, hälsoresan, sällskapsresan, Greas och massa annat. Tv livet levererar. Dom gamla godingarna finns inte ens på Netflix. Så dom kanske inte är så gamla iallafall.På bilden ovanför så har vi min äpplekaka och nedanför Henkes. Jag tog bara en bild när hans var färdig. Glömde faktiskt ta innan. Lite synd. Men min ser väldigt god ut och så men hans var mer saftig.

Sen tog vi oss en promenad i det fina vädret i går inne i byn. Barnen köpte glass och Apollo fick springa runt.

Lite ego bilder på mig nedanför! Glömt av mitt Gucci bälte så det fick jag använd igår. Tycker det är väldigt snyggt och det sitter perfekt.

Apollo softar i soffan!

Så blev det legobygge med grabben också!

Gillar

Kommentarer