Arrive in Hungary

Hungary

Nu är vi äntligen framme i Ungern. Som Henke har längtat. Direkt när vi kom fram så stod släktingarna redo med hembränt. Så det var bara snällt till att snapsa.

Sen gick vi till en resturang för snaps, öl och mat. Men tydligen är snaps bra för magen sägs det ju! Vi tog bönsoppa och kycklingsoppa var inte direkt hungrig men blev för mätt ändå.

Vi gick och la oss i rimlig tid, men jag vaknad redan 05 och hade huvudvärk, och illamående. Men lyckades somna om till klockan 8. Vi tog en promenad med Apollo sen var dagen igång. (Henke stress) vi skall hämta pengar och shoppa lite. Kommer bli bra.

Vi bor ju i en liten by, och det är sjukt när vi går ut med Apollo så sätter alla granhundar igång och skäller när vi går förbi! Det låter helt sjukt! Skall försöka filma detta.

Men idag.... när vi var och shoppade så köpte sällskapet vi är med en kanelbulle typ, fast rullad på en pinne. Jag tog ett bett sen kände jag att min tunga blev dubbelt så stor, och hals, ögon och öron började klia. Jag fick stickningar i läpparna. Nu börjar jag bli rädd. Jag tog två sorters medicin och fick åka hem (där vi bor) i fall sprutan skulle behövas användas. Men ja klädde av mig och la mig för att finna lite luft. Efter tre tabletter så började jag ”må bättre”. Men det tog ca 2-3 timmar innan jag blev bra. Helt sjukt va läskigt, undra vad jag reagerade på. Troligtvis fanns det någon nöt som slunkit med.

Så denna resan lär jag ju inte äta vad som helst! För rädd för det! Fick åka till apoteket för att få det starkaste i medicin väg som dom har. Har bara en spruta och jag behöver en plan b nämligen.


Tog en langos till lunch idag! Galet gott!

Hittade en liten snäcka!

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Kolla om du inte kan köpa en extra spruta på ett apotek i Ungern. Skulle kanske vara en bra idé.😘
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Varit inne och köpt tabletter 🤘🏻 Apotek utomlands är för bra! 😍
nouw.com/alexandragalambosi
Genomeuropa
Genomeuropa,