Årsresume del 1

Nu har snart 2018 passerat och vi kickade i gång 2018 1 mars med att åka till barnens farmor och farfar i Spanien. Vi stannade där i en vecka men så mycket vi hann och se. Bästa stället var när vi var uppe i bergen i Mijaspueblo så fint där uppe. Sen tyckte jag marknaden i Fuengirola var toppen. Fick köpt en hel säck med saker. Skor, väskor m.m. Man kunde nästan tro att jag var en av alla som sålde saker. Men så nöjda vi var. Sen fick ju vi även träffa "Stelvis" han gjorde covers på Elvis. Så grym. Clara vann hans scarf på kvällen, snacka om nöjd tjej. Vi hade dock lite otur med vädret men vad gör det när man hade bra sällskap. Vi åkte tillsammans med barnens faster med familj.


Sen så i slutet av Mars så fyllde med min prins 7 år. Så då var det ståhej med kalas. Så nöjd kille.

Så avslutade vi Mars med att renovera hallen här hemma. Från vitt till grått. Blev himla fint. Barnen tyckte det var väldigt kul att hjälpa till.

Sen i april så åkte vi till Hjo till barens faster med familj och där blev det husbilsmys och fiske. Charlie var så arg / ledsen på sin faster när hon fångat fisken och slog ihjäl den. Han grinade typ en halvtimme. Vi förklarade för honom hur alla djuren "landar på bordet". Hemskt. Men sen så släppte det och han vågade sig fram till den döda fisken. Inte lätt att inte hänga med riktigt.

Sen i slutet av april så var det tjejkväll med några kollegor. Jag började ju ett nytt jobb 2 Januari så jag har funnit många nya fina människor. Väldigt trevligt.


Vi avslutade april med att min älskade dotter hade tagit många sim märken. Så galet stolt över henne.

I maj på Kristi himmelsfärd så åkte jag och min man på en mini semester till skrea camping, snacka om att vi hade lyx väder. Så varmt och gott. Vi hade med cyklarna så vi cyklade in till centrum och strosade runt. Vi var ute och åt, och drack goda drinkar. Vi var bara. Sen så kom min mamma och pappa ner med barnen till oss och vi stannade kvar på campingen några extra dagar. Så gott!

Fortsättning följer....

Gillar

Kommentarer