Årsresume del 2

Sen i Maj så var det dags för återträff i Alingsås med Linda & Sara. Vi studerade tillsamman 2016-2017. Vilka härliga minnen jag har i från den tiden. Vilka fantastiska tjejer jag lärde känna. I bland så saknar jag den tiden, men samtidigt så är det väldigt skönt för plånboken att ha en bra inkomst en när man studerar. Men hade jag börjat studera igen så hade jag önskat att jag gjorde det tillsammans med Linda & Sara. Jag är så nöjd att jag skolade om mig och började ett nytt arbetskapitel i livet. Kunde inte ha det bättre.


På Sveriges nationaldag så åkte vi till Vara och firade den tillsammans med min syster med familj. Väldigt lyckat firande. Charlie fick testa en skott säker väst, han träffade polisen och brandkåren. Det var populärt att få testa att sitta i bilarna. Nöjda barn den dagen.

I juni så var vi ute med husbilen, vi åkte ner till Barnens faster med familj. Där blev det cabb åkning, cross åkning, grillning och vi badade i Vättern. Det var svinkallt, typ 14 grader den dagen i vattnet. Men jag sprang i "glatt". Haha, jävlar va kallt det var. Minns det som i går.

Skolavslutning för barnen stod på schemat nu. 13 Juni vart det skolavslutning. Mina små troll som börjar bli stora. Jätte lyckad dag, fint väder, god mat och efterrätt. Härligt sällskap hade vi med. Mamma och pappa kom upp.

17 Juni... Dagen vi träffade Apollo för första gången. Det fanns två valpar kvar, en lite blygare och en ja, Apollo. Den matglada hunden. Så han valde vi. Vi kände direkt att han skulle passa in i våran familj. Matglad. Trodde aldrig att jag skulle äga en hund, men nu gör jag det. Så glad för det valet "ibland". Haha. Henke är överlycklig.

Midsommar är kommen. Vi firade den tillsammans med barnens faster med familj, och barnens farmor & farfar. Sen var en kompis till Barnens faster man med. Väldigt lyckade kväll. Vädret var ett klassiskt midsommar väder. Precis när vi ätit upp så kom regnet. Så vi fick springa in med all mat som var kvar och dukningen. Men regnet skrämde inte oss. Vi gick upp till lokala firandet i Hjo. Nja, vi vände ganska fort hem. Så åt vi en av dom godaste tårtorna jag någonsin ätit i stället. Sen blev det grillning på kvällen och lite dans. Gott att dricka och barnen var super nöjda.

Fortsättning följer... Då skrivs det om resan till Riga.

Gillar

Kommentarer

AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
H&m för typ 249kr 👏🏻😍🥳
nouw.com/alexandragalambosi