Årsresume del 4

Nu till Gränna, kan man älska en liten håla dom denna så mycket? Blev helt såld. Så mysig stad med så mycket getingar. Sockerstaden delux. Jag stormtrivdes från dag ett, så fräscht och personalen var toppen. Nära till "centrum" så vi kunde cykla på någon minut. Sen var det kul för i varje liten butik man gick in i så kunde man se när dom gjorde polkagrisar. Lite kul faktiskt. Så en massa socker åt vi den veckan. Finna badställen och utelivet på kvällarna var toppen. Vi var ute en kväll och tog oss några glas när barnens farmor, farfar, faster med familj hälsade på. Till Gränna kommer vi att åka igen, älskar den staden. Så är ni ute på vift och vill uppleva vackra Sverige så åk till Gränna. En dag tog vi färjan över till Visingsö. Där kan man strosa runt, vi tog med cyklarna över. Men det var för varmt för att cykla så vi fika och kollade in det närmsta. Men värt att åka över och kika. Så jag ger Gränna 10/10 i betyg.

Sen hade jag ju oturen att sätta mig på kanten av baden baden stolen. Gjorde så sjukt ont, men ingen i familjen trodde mig. Förrens dagens efter då dom såg mitt stor blåmärke jag hade fått. Aj. Den smärtan kan jag känna en idag. Sjukt!

Brända mandlar & Sjösten var SUPER Gott, köpte flertal paket.

Sån sjuk smärta, hahaha!

Det sista vi gjorde innan vi åkte hem från semester var att besöka våra fina vänner Mia & Jonas med barn. Dom hade köpt en sommarstuga. Så det blev lite grillning, kasta sten i vattnet och fika. Jätte mysigt. Vi satt uppe länge och tjötade och barnen stojade där inne. Dom hade utedass, så mitt största problem var när man skulle göra nummer 2. Nummer ett gjorde jag i husbilen men inte nummer två. Men jag klarade det. Det var lite charmigt men ack så nervös jag var. Weho en stor upplevelse för mig. Barnen hade inga problem med det. Men så mycket fästingar det fanns där. Men så mysigt ställe.

Mias syster Merja med dottern Tindra var också med och myste.

Sen fortsatte vi med lite renovering här hemma, Sovrummet målades om till mörka färger och jag fick mig en walk in closet. Även vardagsrummet målade vi om, plus att vi köpt en ny soffgrupp som vi skall hämta i morgon. Ombyte förnöjer. Så glad för min Walk in closet, spenderar många timmar där. Så stort och avkopplande att gå in där.

Sen var det dags i September för återträff med klassen. Så himla kul, vi träffades på Pinchos i Göteborg. Vi åt gott, skratta mycket och tog oss en efterdrink innan alla begav sig hemåt. Så kul att träffa alla som kunde komma. Kul och se vad alla jobba med, några hade studerat vidare och några bytt totalt yrke. Skall ses nästa år igen och hoppas fler kan delta då.

I oktober var vi nere i Hjo och hyrde fyrhjuling tillsammans med Lisa, Paul och Carl. Vi åkte runt i en bisonfarm. Häftigt. Sen efter vi var klara så köpte vi med bison burgare och grillade hemma hos Lisa & Paul. Grymt gott. Det var inte så kallt att åka men när vi var klara kände man hur kall man var ända in i skelettet. Detta kommer vi att göra om till sommaren, och ta med en picknickkorg. Galet fint i skogen.

Sen så plockade vi skogens guld.

I oktober var det dags för min prinsessa att fylla 10 år. Det firades rejält. Häftigt. I tio år har jag fått vara hennes mamma. Så grymt stolt över henne.

Sen avslutade vi oktober månad med bio och Ullared besök där ett vad vann, så 27.000 spenderades. Så galet kul dag eller hur Ewa & Elin?! Dom kunde inte ens skriva ut ett kvitto till oss så det var för långt. Så vi fick gå till kundtjänst och få det på 8 A4 papper fram och bak. Kul kul.

​November & december kommer i ett separat inlägg i morgon.

Fotsättning följer...

Gillar

Kommentarer