Att bestämma när man är bortbjuden :)

God morgon :)

Sitter i mitt kryp in och tar en morgon kaffe. Vaknar alltid så tidigt. O då är det ingen mening med att ligga kvar och vrida sig. Så skall passa på att beställa kort till Charlie kalas, snart blir han 4 år. Tiden går fort och det är så kul att se han och Claras utveckling.

I går så var jag nere på middag hos Henkes föräldrar för första gången. Men det jag inte är vann vid är att man bestämmer vad dom skall lag. Så Henke bestämde att dom skulle laga äkta ungers gulaschsoppa sen langos med gottigt till sen petichou (eller hur det stavas). Gud vad gott det var, jag kunde ej med att ta kort vid matbordet första gången jag träffa dom. Men så fint allt var.

Henkes mamma är en sådan fin människa och envis. Så all soppa som fanns kvar (halv gryta) fick vi med oss hem med nybakat bröd, plus langos som var över och efterrätten :) plus en massa annat, Rulltårta (som hon också bakade i går), kött, pasta, godis, choklad, sprit. O det var ingen idee att säga nej :)

Men skall försöka få fotografi på maten som jag fick med hem, lär ju äta den idag. Grymt gott :) och grymt mysiga föräldrar!

// Alolisen

 

Gillar

Kommentarer