Att inte bry sig!

Vilken dag, den har gott fort. Sov inte många timmar i natt heller. Trodde det skulle vara jobbigt på jobbet, men det gick ganska bra. Dock startade dagen mindre bra, men detta året har jag bestämt att stå på mig mera eller att inte ens bry mig. Så i morse tjötade en av alla mina kollegor på mig om en massa skit (mina öron), men ryckte mer eller mindre på axlarna. Jag tänkte i mitt stilla sinne, skall jag ens börja? Men nee inte värt det. Så så fick det bli.

Efter jobbet åkte jag och hämtade hem små trollen. Charlie var ny vaken när jag kom så det var mindre kul, han är så himla tung och när han är ny vaken vill han gärna inte gå själv. Så jag fick snällt bära honom, ont i kroppen har jag med (träningsvärk) underlättade det inte. Men hade inte hjärta att låta han gå. Clara var på ganska bra humör. Väll hemma blev det lunch sedan lekte vi jage, dansade disko och hade grymt kul. Tröttnade efter 1-1,5 timme så då sa jag att vi får lägga oss och kolla film. Smurfarna, jag kolla med ena ögat typ. Kände att jag höll på att somna, så då ryckte jag upp mig och efter en stund åkte jag hem till Becka. Sen har vi tränat :D Inte illa för att egentligen bara vilja vara. *Men jag skall inte ge mig, 9 onde dagen med "bantning"* Känns sjukt bra. I dag tränade jag endast på gå bandet. Brände ca 400 kalorier på 45 minuter. Helt okej, fick tjötat en del med alltid lika härligt. Där har jag verkligen muskler *käften* :)

Lite bilder från igår när vi tränade :)

I dag köpte jag kortet, tog sin stund. Men nu har jag det :D

Har ätit en fruktansvärt god smörgås, va så sugen på salt :) Då passar ägg med massa salt perfekt!
Protoinbröd med ägg :D

Gillar

Kommentarer

Renée
,
Du är så duktig gumman, sjukt imponerad :) Bra av dig att bara låta skitsnacket rinna av dig, aint nobody got time fo dat...
alexis
,
Detta år skall jag inte ta så mkt skit <3 skall stå på mig i yrkesliv o privat! Tack fina du!