Att inte få luft...& Ett hjärta av guld

I onsdags när jag slutade jobbet så smet jag fort in i affären för att handla det nödvändigaste innan jag hämtade barnen. Jag har blivit dunder sjuk men trodde att jag skulle bli bättre till kvällen. Brukar vara så nämligen, MEN så fel jag hade denna gången. Jag fick svårt med andningen och blev dunder sjuk. Näsan rann, halsen värkte och hungern försvann. Natten till torsdagen fick jag inte många timmar sömn, varm, kall, svårt med andningen, näsan rann och jag fick helt enkelt gå upp och sätta mig på övervåningen för att få svalare luft. Så hela torsdagen log jag klubbad i soffan. Min dotter hade lite ont i magen och Charlie var små snuvig så jag valde att ha dom hemma med. Som tur var, Clara fick hjälpa mig hela dagen. Hon har ett hjärta av guld. Jag har ingen matlust, så att äta när man inte känner för det är så fruktansvärt jobbigt. Men Clara gjorde i ordning en frukostbricka till mig för att ge mig lite mat i magen. Älskade unge!

Natten till idag fredag var lite bättre, men jag har helt klubbad. Jag orkade ta diskmaskinen det hela än så länge. Skall kolla lite film och sedan försöka ta mig en dusch. Jag duschar i regel varje dag men nu har jag inte kunnat. Känner mig så ofräsch men samtidigt så glad att det verkligen brutit ut rejält för då kan det ju bara bli bättre hoppas jag. Helg planerna blir i soffan / sängen. Skall se om Henke kan handla så vi kan få bakat på lördag / söndag (hoppas jag orkar).

Men något positivt i det hela är ju att jag "okade" klicka hem en klänning från Nelly (skall på föreläsning på fredag) & att jag kan kolla på min vackra gran hela dagen. Det ger kärlek i själen!

Nu skall jag kolla Narnia kung Casper med min son! Clara sover fortfarande.

Hon 👆 Världens bästa tjej!

Fick gjort julskinka i måndagskväll! Lycka!

Dessa paket kollar barnen på dagligen och gissar vad det är i. Inga dåliga gissningar! Dom är grymma!

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Ingefärashots 👌
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Kag häll faktiskt på med det för länge sedan. Tror jag drack i två månader! Sen tänkte jag att jag var immun för förkylningar 😂 Men det verkar inte som det 🤦🏻‍♀️
nouw.com/alexandragalambosi
Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Hm det kanske hjälpte då? 😂😂
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Joo jag börjar också tro det 🙄🙊
nouw.com/alexandragalambosi