Att somna när man kör bil!

Så fort det blir mörkt ute och jag skall köra bil så blir jag så extremt akut trött så man rycker till. Det känns precis som man slumrat till. Vet inte om det beror på att man spänner sig så mycket. Värsta vägarna är dom som inte är belysta så fruktansvärt jobbigt. Så jag undviker gärna att köra så fort det börjar bli mörkt. Men i bland är man ju tvungen för att man slutar sent, eller varit i väg. Jag kan dricka kaffe innan, och spela bra musik men ändå känner jag tröttheten attackera mig. Fel på synen har jag heller inte. Varit och kollat mig och det var perfekt.

Tror många kan känna igen sig i detta. Men så jobbigt, men blir ju lite låst och vill gärna inte åka iväg. Det känns precis som jag blir vaggad när jag sitter i en bil. Skulle jag sitta bredvid någon som kör så somnar jag. Jag vaggas till sömn typ!


I alla fall nog med sömn och bilkörning. Idag har vi varit och firat Wilma som fyllt 6 år. Stora tjejen. Det bjöds på mat och god efterrätt. Himla trevligt. Wilma blev glad för alla paket med, vi köpte ett par militär byxor och ett rött nagellack det var det hon önskade sig. Jag fick med paket från mamma och pappa. Dom hade köpt en kaffe skylt till mig och en nötknäppare. Snacka om en lycklig tjej. Plus att jag fått hem min beställning från newbody och ljusen från scouterna som jag beställt av mitt syskon barn. Jag stöttade min syster handbollslag och köpte ett par träningsbyxor och två tränings bhar.

Alltid kul att gå på kalas och komma hem med paket själv.

Ha en fortsatt fin söndag.

Gillar

Kommentarer