Att spå sig!

Skulle vilja spå mig och veta vad som händer i framtiden här nu. Men ändå vill jag överaskas, men samtidigt är jag nyfiken. Men skulle bara ångra mig om jag får veta något hemsk, men nyfiken är man allt. Hmm, sen undrar man ju oxå hur en spå dam / herre vet allt eller kan se det. Hur får man den gåvan, eller är allt ett skämt. Det tror jag verkligen inte. Jag blev spådd när jag var gravid med nummer 2. Hon är ingen spå dam eller nått, men hon kunde ändå detta här. Hon sa att jag kommer få en flicka sedan en pojk och en flicka till, det stämmer ju hittills. Fick ju en flicka sen pojk. Hur visste hon det? Häftigt i alla fall. Sen spådde min faster mig för ett par år sedan, vi har inte träffats så mycket då hon bor på Gotland. En liten bit att åka för en kopp kaffé. ;) Jag bad henne spå mig, hon berättade vad som hänt i mitt liv tidigare alltså. Allt stämde. Hur vet hon det. O jag har aldrig berättat något för henne! Känns så himla konstigt att man själv inte kan se sådant eller veta framtiden.

Fast man kan ju inte var bra på allt! Jag vet dock inte vad jag fått för talang än, men det vet jag tids nog!!

Kram!!

Gillar

Kommentarer

mammatill3
,
Det en spådam/herre gör är att dom öppnar upp sig för andevärlden. Man kan säga att dom har ett tredje öga. Jag har varit på en tarotkurs en gång för några år sen och jag har själv lyckats spå en dam och även berättat saker om henne jag absolut inte kunde ha vetat bara genom att röra vid ett av hennes föremål. Det var en väldigt känsloladdad upplevelse för mig eftersom jag kände så kraftiga känslor jag själv aldrig kännt innan. Men i dagsläget vet jag inte om jag kan längre eftersom det var så längesen sist jag försökte mig på det här. Sist var när vår katt försvann och det är 1½ år sen.
alexis
,
Men vad häftigt att höra, att du oxå kunnat. Det är ju otroligt, då tror man ju mera på det. När man har fått testa själv på en man inte känner. Hade oxå villat det. Låter hur spännande som helst! Tråkigt att höra om katten, hoppas den har hittat hem! Inte kul när sina familjemedlemmar försvinner. :(
tultaliten,
Jag har blivit spådd ett antal ggr av min fostermamma, och allt har stämt hitills, rätt läskigt faktiskt. Men sen finns det ju även om som som bluffar för att tjäna pengar.
minbebis.com/blogg/tultaliten
alexis
,
Eller hur, man undrar ju hur dom kan/vet! :) Jo självklart, det finns ju alltid dom som vill känna pengar!! :(