Att vara en fågel

Har nyss avnjutit en god omelett med stekt bacon till :), perfekt mat efter träning. Enkelt, snabbt och gott. Tar mig ett stort glas med isvatten till, det är fruktansvärt gott :).

funderar och funderar, hade jag fått önska något så är det att jag fick vara en fågel för en dag. Tänk och kunna flyga runt och lyssna och försöka förstå sig på folk. Tänk vad det hade underlättat om man hade haft chansen till det.

I bland så undrar jag hur folk tänker, vart dom vill komma med livet när det blir en massa onödigt tjafs. Eller inte ens tjafs utan rykten, fegheten att inte fråga, ta reda på fakta. Sådant har jag mer och mer börjat tröttna på, eller det känns mer som jag skiter i det. Men samtidigt gör jag ju inte det imma jag diskuterar ju det med vänner. Så det ligger och gnager istället för att blicka framåt. Men problem är problem det har vi alla människor fått, visa löser vi, visa gnager en och visa skiter man i. Eller är jag helt ute och cyklar. Jag vet mycket väll att jag inte är guds bästa barn, men jag vet att jag har 2 små underbara barn som jag vill skydda, vara en stark person som dom alltid känner att dom kan vända sig till.

Skall försöka själv att tänka mer på vad jag gör, och försöka blicka framåt. Men i bland får man rycken att hata, bråka, diskutera och bara vara och en liten smula förstå.

Det blir bättre, och man blir starkare av alla misstag, fel och brister men lever med, ser och absolut inte förstår sig på ibland.

Nu har jag skrivit av mig, och nu känns det en smula bättre.

Kommer lite blandade bilder.

Min duktiga flicka som målar så fint <3

Blev att vi endast cyklade idag, Men så jävla gött efter. Helt slut i bena!

// Alexandra

Gillar

Kommentarer