Att vara i nuet i alla årstider

Nu har man redan hunnit arbetat två arbetsdagar sen semestern. Det känns väldigt bra för jag känner mig väldigt utvilad. Jiippiiee!


Jag och en kollega pratade om att man kommer tillbaka från semestern sen längtar man 11 månader tills man har semester igen. Så tänker man så, så "glömmer" man nuet och "kastar" bort 11 månader av sitt liv för att längta till semestern. Det är ju sjukt egentligen. Man vill bara ha värme och semester. Istället för att lära sig att uppskatta alla våra årstider och få varje årstid till något speciellt. Så man kan längta till alla årstider. Jag skall detta år imma att sommaren var helt f a n t a s t i s k, så skall jag verkligen njuta av hösten och alla härliga nya plagg man kommer köpa sig, alla ljus man kommer att tända som doftar ljuvligt, sen kommer den underbara vintern med att man fryser (fast man får lära sig att klä sig varmare), Man köper en fin jacka man kommer trivas i, vi får hoppas på att vi får en fin vinter med snö, frost och go jul känsla, sen kommer våren, då vill man uppdatera garderoben till härliga "lättare" kläder. Inga tjocka stickade tröjor.

Jag skall verkligen skapa minnen från alla årstider, livet är för kort för att bara sitta och längta och beklaga sig över det negativa!

​Lånat bilder från Google. 

Gillar

Kommentarer