Att vara social är nästan ett måste!?

God kväll, nu är man mer människa än vad man är på dagarna. Så sjukt varmt det varit idag MEN man skall inte klaga för jag älskar sommaren. Denna sommaren måste ju varit den bästa ever. Varit varmt sedan maj och solen levererar fortfarande. Yeha!

Att vara social är nästan ett måste? Ja när man skaffat hund och husbil och hänger på campingar, då bör man inte vara en osocial person. Så många människor som pratar med oss, hälsar på hunden och barnen. Jag blev faktiskt lite chockad att ”hund” människor är så sociala. Alla vill hjälp till, så snällt. Sen alla pensionären som vill klappa, och berätta hur söt hunden är Så mycket kärlek bland folket! Tur att man är en social människa då, Henke skall vi inte tala om dock. Han kan till och med prata liv i stenar! Hahaha!

För hur hade det sett ut om en person hade en liten valp men inte ville svara, hälsa, eller ens nicka åt en person som frågat något?! Då skall man inte befinna sig på en camping om man inte vill prata, se eller något med andra människor. Det tar ca 1 sekund att säga hej! Ca 3 sekunder att sägen en mening på 4 ord. Livet är värt att utforska!

Nu fläktar det bra gott, så jag skall krypa ner till sängs och bara njuta!

Vi hörs!

Mys i husbilen 💚

Gillar

Kommentarer