Äventyr

I fredags fick jag en sådan bra idé sent på kvällen, - Skall vi åka till Ullared i morgon? Clara och Henke blev ju övertaggade och ville åka. Charlie och Apollo lämnade vi hos mormor och morfar då Charlie ogillar att gå runt i affärer. Ullared är ju ingen lite affär heller. Jag tänkte, sovmorgon och äta frukost i lugn och ro MEN Henke ställde klockan på 07.00 och studsade upp. Wow, jag var trött men jag kravlade mig upp och vi kom i väg. Vi stannande till längs vägen för frukost och sedan var vi framme vid 10 tiden. Det var mer folk än vad jag trodde det skulle vara. Men ändå inte hysteriskt eller jo, inga köer eller så men det var en del där inne.

Clara strosade runt själv och hittade en del saker, jag hittade massa roligt och Henke gick loss totalt. Vi köpte massa skoj som Sladdlös dammsugare, fritös, kläder, massa saker till husbilen, nagellack, toffsar, presentpapper, väska, underkläder, rökelser, påskpresent, glas, tofflor, kaffe polletter, hund gott, lakan, present till mamma till trädgården, guld sax, present till Charlie som inte var med, strumpor, blomjord, batterier, foundation, ostkupa, brödkorg och en massa annat som jag inte kommer ihåg.

När vi kom hem till mamma igen så väntade hon med polsk soppa. Jag älskar den, Henke fick smaka för första gången och tyckte den var svin god. Sen for vi hem, väl hemma så packa vi upp allt, städade lite vi testade den nya dammsugaren eller ja alla fick testa utom jag haha. Idag skall vi greja med husbilen och jag skall lämna över lite kläder som jag hjälpte en vän att köpa. Annars blir det ganska lugnt idag.

Vi grillade och åt middag ganska sent igår, men va gott det blev!

Gillar

Kommentarer