Avgjutning

Gjorde en avgjutning på magen igår, har aldrig hört talas om det innan. Så såg jag det på internet en gång, och tänkte en sådan vill jag med ha. Så nu under graviditet nr 2 så gjorde jag en! Synd att jag inte visste det med Clara. Hade gärna vilja ha en sådan med henne med. Men en får räcka, inte mycket att göra. Det var ganska kletigt att hålla på med, men sambo min fick hjälpa mig. Man fick smörja in sig rejält med vaselin så att den skulle lossna. Nu skall jag bara köpa mera gips så jag kan göra en "Rygg" så man kan hänga den oxå. Vill ju inte att den skall hamla i ett skrymsle. :0)!

I dag tänkte jag att jag skulle packa sköt väskan med, det är ju knappt 3 veckor kvar. O man vet ju aldrig om den vill komma tidigare. Håller på för fullt med sängen med, snart klar, så jag kan bädda den och ställa den på plats.

Steve skall göra i ordning pojken rum, jag trodde han skulle göra det nästa helg för då har vi inget planerat. Men han ville göra det redan denna helg. Så det säger jag ju inte nej till! :0) Inte för att han skall sova där från början, men det är skönt att ha det klart så man kan förvara alla grejorna!

Förresten jag drack min första kopp svarta kaffé i går med, har inte kunnat göra det på 8 månader. Kändes väldigt skönt. Så testade jag en kopp hemma hos Becka med, Den slank ner så fint. Gott. O i morse tog jag en kopp! :0) Underbart säger jag bara. Så nu kan han få bo kvar i magen ett tag till! :D

Ha en super onsdag alla!

Gillar

Kommentarer

gullan88
,
Hej undrar bara lite om vart du köpt gipset och hur mycket det kostade? Jag vill också göra en sån gips avjutning av magen. Ha en bra onsdag :D
alexis
,
Hejsan! Jag köpte på panduro, Dom ligger i 2 pack, 55 kr. Jag köpte 2 sådana paket 4 rullar, men det var lite för lite. Så jag rekommenderar 3 paket, 6 rullar. Men tänk på att smörja in dig ordentligt med vaselin. Så att det inte fastnar. Tycker verkligen du borde göra det, jag ler varje gång jag er avgjutningen! :) Och tänk på att få hjälp svårt att göra själv! Lycka till! :)