Avslutade som jag vill börja det.

God morgon :)

Underbara nya år, vad jag längtat till nytt år och hoppas att detta år inte har en massa sjukdomar, och massa andra tråkigheter i sig.

Förra året har varit ett blandat år, från sjukdom till att sälja huset och gå i sär med sambon till att bli moster och gudmor till lycka till att må dåligt.

Men så jag avslutade året kunde inte bli bättre. Blev moster på nyårsafton :), fick fira nyår med min nya kärlek <3 och underbara vän, det enda som saknades var mina barn :( <3 Men så är det i bland.

Så detta året skall jag verkligen ta en sak i taget och inte planera eller stressa upp mig i onödan :).

Jobbet..... Där fortsätter jag med att sitta på kontoret / facket 2 dagar i veckan och resterande tid är jag på hemtjänsten :).

Livet....Tar en dag i taget och skall inte försöka planera upp hela året på en dag typ ;) Skall njuta av mina nya familj och att barnen bara växer och verkligen får sina egna personligheter, märker det tydligare på båda ju äldre dom blir.

Ekonomin... Spara mera pengar, och verkligen spara till vettiga saker. Sluta shoppa en massa onödigt. Har ju hur mkt kläder som helst, ett plagg ut ett plagg in. Det är inte hållbart att knappt få plats med sina kläder. Använder inte allt ens :)

Bjuder på massa blandade bilder :)

   

Gillar

Kommentarer