Banana, fiske och energi

Fredag i morgon, veckorna går fort men det är jag glad för. Jag börjar längta efter semestern nu (trots omständigheterna). Så idag efter jobbet blev jag sugen på att måla naglarna. Jag har ju klickat hem ett nytt lack som jag skall ha till min nya klänning nästa helg. Så var tvungen och se om jag kommer trivas i den färgen. Färgen är ju som rubriken Banana. Den var i en härlig gul färg. Trivs i den redan och kommer måla noggrannare till nästa helg.

Vad händer nästa helg? Jo min syster fyller 35 år den 25 maj, egentligen skulle vi till Danmark då men vi har fått tänka om. Så det blir grill fest. Kommer bli superkul känner jag på mig. Vet inte riktigt vad jag skall köpa till henne än, men det löser sig.

Var gjorde vi förra helgen då? Jo barnens faster med familj var här. Dom kom i fredags och stannade till söndag. Vi hade en trevlig fredags kväll med mini tapas och go dricka. Va lagom kul att gå upp vid 06 på lördag morgon. Men vi skulle ju fiska och Lisa & Henke var ju smarta och tog det lugnt med drycken på fredag kväll till skillnad från oss andra. Men dagen vid havet var UNDERBAR. En fisk fick vi men helheten var bäst. Vi hade med oss frukost ut till havet och även lunch / tidig middag. Så mycket energi vi tankade. Sen på kvällen blev det pizza och alla var trötta så vi somnade i lagom tid.

Nu väntas te och ladda inför i morgon.
Fredag ♡

Gillar

Kommentarer