Besök på näl!

När man åker hem tidigare från bb, så får man ju en tid att komma tillbaka till dom, och det fick vi idag. Så i dag har det varit en hektiskt morgon här. Då man var seg :0)! Men i väg kom vi och undersökningar blev gjorda, han mådde bara bra, hörsel var det inget fel på heller. Så det var ju bra, nu har vi bara den höft grejen kvar att kolla. Fick en remiss idag, så skall vi åka upp nu denna vecka som kommer, dom hade dropp in mellan 12,30-13.00 så då är det bara att välja ut en dag vi vill åka upp.

Efter besöket idag, så åkte vi o shoppade lite present o även mat. Clara fick tro det eller ej, men en grej med Hello kitty, hon stod med sina hund ögon. Så det var bara att ge med sig. Lilla fisen vad hon kan få mitt hjärta att smälta! :0) Kärlek till henne!

Sen var det bara att bege sig hemåt, då Halv syrran skulle komma med sina barn o kolla in vårt lilla nytillskott :0)! Dom tyckte han var så söt så! Det är han ju med, hehe!

Sen kom Steves morbror med fru och kollade in miraklet.

Så nu har vi bara tagit det lugnt o kollat på film. Skall dra mig till sängen nu med, är trött trött trött! Får se vad dagen har att erbjuda imon, men känner jag mig rätt så hoppas jag den blir tyst! :0)!

Ha en toppen söndags kväll!

Mitt hjärta äter våfflor :)

Kram!

Gillar

Kommentarer