Bf idag :)

I dag är det den stora dagen, Bf dagen. Undrar dock om han kommer titta ut! Jag skall i alla fall röra mig i dag tänkte jag. Jag skall städa tösens rum, det kanske sätter i gång det hela! :0) Vem vet, det behövs städas i vilket fall som helst. Jag vet inte riktigt hur jag skall få henne att städa, hon städar alla rum utan sitt lekrum, det vägar hon. Hon vill gärna att vi städar det och hon hjälper till lite! Vet inte om det kan bero på att hon vet att alla barn får leka där inne, och då kanske hon inte vill städa efter andra. Vet inte riktigt vad det kan bero på! Men jag och hon skall städa det i dag i alla fall.

Tänkte jag smått skulle plocka fram mina kläder, och sakta ta bort mamma kläderna. För jag har ju städat undan ett par kassar, så det kan ju vara bra att rensa i dag. Clara skall ju inte i väg till dagis, så det blir en hemma dag i dag! Steve har bilen ändå, så jag kan inte åka någon stans.

Liter skrämmande när jag tänker på att nu har lillebror legat i min mage i fulla 40 veckor. Det är helt sjukt vad tiden går fort. Men nu är jag bara väldigt nyfiken på hur han ser ut. Jag tror han kommer se ut som lilla Clara! O jag är väldigt nyfiken på om det kommer ploppa upp något namn i huvudet när jag ser honom!

Steve tog ner en app till iphonen, namnguiden tror jag den hette. Men det finns ju jätte mycket namn. Så det var ju inte så lätt, eller jag har ju hittat några jag vill ha, men Steve skall ju smörjas med! :0)!

Ha en toppen dag alla, jag hoppas på att checka in på bb i kväll! :0)!

Men har en svag känsla av att han kommer den 1 april :) Då kommer han få ett roligt namn ;) Höhö!

Gillar

Kommentarer

rebecka88
,
Nää nu får de vara slut vilat för lilla "folke" han får komma ut nuuu, tycker jag ;)
alexis
,
Han kommer den 1 April :) Hahah!