Börjar ta på en nu, riktigt tröttsamt

Med en espresso i handen så sitter jag och funderar, hur kan man bara tappa rösten från en dag till en annan. I går började det lite smått att jag var hes, i dag kunde jag knappt prata. Men hur? Det börjar ta på mig, jag älskar ju att prata. Jag kan inte svara i telefon för ingen hör vad jag säger, mina kollegor hör inte vad jag säger. Börjar bli så tröttsamt, jag fixar inte riktigt detta. Jag hoppas så att jag vaknar i morgon och min röst är tillbaka.

Barnen på jobbet var för underbara idag (jobbar på förskola), dom var så bekymrade vart jag kan ha tappat min röst? Den måste vi hitta så vi kan sätta ner den i halsen! UNDERBARA barn. Jag har lovat att leta efter den, haha. Covid test har jag gjort i mängder, och det visar inget sådant. Rösten är bara borta.

Men i morgon blir en bra dag, jag känner det på mig eller på fredag kanske.


Sen kan man tro att jag förlorat rösten för att fotbolls em håller på och jag har en Tendes att skrika lite lätt. Men så är inte fallet denna gång. Men det ger sig.


Men vad jag längtar till Fredag, vi skall till mitt älskade Hjo. Hoppas att vädret är grymt så vi kan promenera till Moster Elin för lite glass mys. Har ni aldrig varit där så åk dit. Så GOTT!


Gillar

Kommentarer