Bra helg!

Haft en jätte bra helg, Började i fredags. Amo passa Clara sedan åkte jag till Gbg och mötte upp alla andra så gick vi på restaurang och Galenskaparna. Dock kan jag inte rekommendera galenskaparna, tycker inte dom gjorde sitta bästa som sett. Det var väldigt mycket musik med så det blev lite tröttsamt. Men jag ångrar ju inte att jag sett dom. Man vet ju inte om dom kommer köra någon mera show. Men jag kan inte rekommendera. Tyvärr.

Sedan i lördags bar det av till gbg igen, fast då var lilla tjejen med. Vi åkte på kalas. Emilia fyllde 8 år så vi var där på fika. :0) Sedan bar det av hem till mamma & pappa, där pappa hade grillat GUD så gott det var. Grillat kött, stekt potatis grillad majs, ungsgratinerade morötter och olika såser :0) Blev mätt som en plätt. Sedan drog vi oss hemåt Clara började bli trött. Så väll hemma började en film, så blev det lite mys med Steve.

O nu idag blir det bara lugnt. "Clara" har varit och köpt lotter till sin pappa som han dessutom vann på. Weei. Synd bara att det inte räckte till en resa, men det räker till 2 paket mjölk och några klubbor ;0) Haha! Själv firade jag pappa i går. Köpte lotter till han, tror ni han vann jupp men dock inte till en resa där heller.

Så nu sitter Clara o Pappa Steve och spelar gittar hero :0)

Gillar

Kommentarer

rebecka88
,
Sötnos va gullig du e!!! Du får bjuda över oss nån dag :D