BRÖLLOPSRESA

Världens bästa Bröllopsresa har jag fått uppleva med min man. Den startade tidigt den 16 Augusti 03.00, vi åkte ner till Göteborg och lämnade av barnen till mina föräldrar. Sen skjutsade pappa oss till Landvetter så drog vi till Grekland Rhodos. Flyget var försenat men det gjorde verkligen inget, vi var ju så upp i det blå att resa iväg.

Direkt när vi checkat in och allt så drog vi till poolen för att fånga lite sol 16- 18. Sen gjorde vi i ordning oss för middag. Varit grym mat hela tiden. En dag var det skaldjurs buffé men det fanns annan mat till mig. Rummet var så himla fint. Två vackra svanar som var format som ett hjärta. Visar bild.

Vi har ätit gott, druckit gott, shoppat loss, haft så mycket mysiga och roliga stunder, skrattat så himla mycket. Vi fungerar så jädrans bra ihop på alla plan, vi skojar mycket. Vi har träffat två fantastisk människor som vi umgåtts med dom två sista dagarna i Grekland, vi har åkt jetski & varit inne i Rhodos borg (Shopping i en gammal borg, så himla stort). Jag har fotograferat en himla massa.

Allt har varit så himla bra. Bröllopsresan slutade igår klockan 18.oo Så nu är vi tillbaka i verkligheten med vår underbara familj. Farmor, farfar & mormor, morfar har haft hand om våra barn. Annars hade vi aldrig kunnat göra denna resa. TACK 💗


Kommer skriva i olika inlägg lite om Resans gång. & visa bilder på shopping, åkturer och annat. Men jag börjar med detta inlägg och dessa bilder så länge. 👇

// Alolisen

Gillar

Kommentarer

klaraericsson
,
Hoppas du har en superdag finis!! http://nouw.com/klaraericsson
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Tack detsamma 🌸🙏🏻
nouw.com/alexandragalambosi