Bubbel i Dalsland

Då har vi även landat i Dalsland. Goa vänner har köpt en sommarstuga där. Så vi åkte i från mitt vackra Jönköping till Dalsland. Vilken mysig stuga dom fått tag på, den är så dom. Ser fram emot många fina kvällar där.

I går när vi kom dit så kollade vi runt, sen blev det fika / mat och lite mys med dom. Fina Merja med dottern Tindra var också där. Efter en stund gick vi ner till sjön, dom har typ 2 minuter till sjön. Man ser sjön från deras hus. Barnen fick kasta lite "macka" (sten i vatten) och vi vuxna roade oss också bra med stenarna.

Sen gick vi hem till dom igen för att mysa vidare. Vi fick skålat in att vi var första övernattnings gästerna med champagne. Vi satt uppe till 03 tror jag klockan var. Riktigt kul, barnen somnade innan (mina) några var vakna. Men så kul att sitta på deras utsida och höra barnen så livliga där inne, och sedan myste dom med en film och popcorn! Hela dagen i går var så mysig.

Sen när man har en sommarstuga som är super gammal så hör det ju till en bajamaja. Eller utedass kanske man skall säga. Så en trappa bakom huset ledde en upp till utedasset. (Kommer bilder). Min första tanke var - Hur bajsar jag i morgon?! I ett hål med rumpan på en frigolit toalettstol?! Ja ni hör ju! Men jag kissade i husbilen och gjorde en snabb nummer 2 i morse. Men det tog emot, jag var nervös och lite obekväm. Men det gick haha! Barnen hade inga problem med att kissa i ett hål, men jag är inte mentalt där än, att bo i skogen utan varmvatten, dusch och inne toalett. Jag växer i det med när jag bli stor. Men husbilen är jag super bekväm med i alla fall, så jag vet att jag kommer tycka "om" deras utedass, det finns en charm med det med.

Bjuder på en del bilder, TACK alla fina för i går! ALLTID så mysigt och underbart att vara med er Mia, Jonas, Merja, Leo, Liam & Tindra.

Gillar

Kommentarer