Buddys Brunch & Bowling

Söndagar brukar vara en återhämtningsdag för oss i familjen, förbereda sig inför veckan som kommer. Men inte denna söndag, i dag har vi nämligen vart på Brunch i Trollhättan på restaurang Buddys, så himla bra mat. Allt från bacon, äggröra, stekpotatis, köttbullar, kyckling, Americanska pannkakor, (sirap, nutella, sylt och grädde fanns som tillbehör) Croissanter, bagels, bröd, massa olika pålägg och grönsaker, mango, vattenmelon, ananas, Sill & lax, kalkonröra i tunnbröd, heta räkor i en liten skål, pizza två olika sorter, såser, pizzasallad och andra röror, glass och massa tillbehör, dryck och varma drycker. Ja sen har jag säkert glömt massa men det fanns ett stort utbud tycker jag.

Vuxen kostade 179 kr och barn 99 kr och då ingick det bowling för barnen i 30 minuter. Det som tillkom var läsk eller juice för 29 kr om man nu ville ha det. Men det fanns citronvatten eller varma drycker (Kaffe, te, varm choklad) som ingick i priset. Jag tycker det var helt klart värt det. Barnen tycker det var super kul att bowla. Dock var Clara lite sur då Charlie vann med 188 mot 155. Så dålig förlorare (Brås på sin morfar) haha.

Så vår söndag började väldigt mysig, så nu är vi på hemmaplan. Clara följde med farmor hem och Charlie ville hem och spela. Jag har passat på att smörja in mig med brun utan sol nu när jag ändå inte skall ut mer. Skall lägga en ansiktsmask och en hårmask sedan när jag duschat av mig det bruna.


Konstigt att se Claras namn med K, Men han som skrev in det visste ju inte det.

Det var inte vilken glass som helst dom hade, utan glass från Lejonet & Björnen. Det fanns sorbe, blåbärchesscake,vanilj & Choklad. Sen fanns det passor med tillbehör som såster, strössel, nötter, nutella, grädde m.m.


Vi kommer verkligen att gå dit igen en söndag. Så nöjda blev vi. Ha en fortsatt fin söndag.

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Matkoma deluxe 👌
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,