BULLBAK, VABB & FÅTT EN DOTTER TILL

Tjolahopp från ett nydoftande bull hem.

I dag på jobbet fick jag arbeta på förskolebussen för det saknades personal där. Himla kul & vilken ideé med mobil förskola.

Men det varade inte så länge, för när klockan var halv 12 så ringde dom från Charlie´s förskola och talade om att Charlie fått feber helt plötsligt. Så när jag kom vi 13.15 så hade han fått 39.3 :( Det var ju inte bara att springa och hämta honom vi var ju iväg en bit ifrån. Men kom relativt snabbt. Hade jag varit på min original plats hade jag hämtat honom på 10 minuter. Så typiskt.

Men jag fick hämtat upp honom och våran nya dotter ;) Barnens näst äldsta kusin har flyttat in hos oss. Iallafall för några dagar då hennes familj har flyttat till nya huset, så slipper dom köra henne så himla många mil. Jag har ju super nära. Så kul att få komma och besöka dom sedan :)

Så nu sitter flickorna i badet & charlie ligger nerbäddad i soffan. Han har fått Alvedon med febern vägrar sänka sig, så han skall få en dos till om en stund. Han har fått i sig vätska iallafall, dock inget annat. Inte ens en bulle slank ner.

Min lilla groda 💙

Min kråka 💙

// Alolisen

Gillar

Kommentarer