Bulle i ugnen, mys med barnen & snart helg.

När jag var på jobbet idag så fick jag mig ett jätte sug på att baka bullar. För kollegan hade gjort en bulle av play doh-deg på jobbet. Så det var bara till att köpa jäst, hämta barn och börja baka. Tro mig mina bullar blev godare än play doh-degs bullen. Har aldrig bakat mjölkfria vaniljbullar tidigare men det var super gott. Har bakat massa annat mjölkfritt men aldrig bullar just. Det kommer jag göra om igen det kan jag lova. Jag upplever att bullarna brukar bli tunga och mindre saftiga, men när jag bakar med mjölkfria produkter så upplever jag ett väldigt fluff. Speciellt när jag bakat rulltårta, blir super fluffigt och nu bullarna lika fluffiga.


Allt gick väldigt smidigt, bullbak, städ, tvätt, matlagning och köra hem en skolkamrat till Clara (då det blev knas med kompisen hon egentligen skulle lekt med). Klart man ställer upp och kör hem, kan ju inte låta henne promenera i det ovädret det var då.

Så nu är alla "sysslor" gjorda för idag, så jag skall bara slappa och drömma mig bort för ett tag. Till helgen som kommer så skall jag ut med en massa goa studentkamrater, eller förre detta studentkamrater. Vi är ju färdig studerade. Vi skall äta på Pinchos. Älskar den restaurangen galet mycket. Så nu längtar man galet mycket till helgen.


Gillar

Kommentarer