Busy, sick and swim in a dust.

Snacka om att dagarna bara rusar förbi, sista veckan på semester och självklart skall man bli sjuk. Börja känna mig dålig redan i onsdags. Men värsta dagen var igår och idag. Men så är det, man har kopplat av för mycket det känner kroppen.

Men till något roligare. Vi var och hälsade på mina föräldrar i Göteborg i tisdags. Dom har en damm. Apollo var med för första gången. Han var framme och kollade läget vid dammen, sen så tar han sats och hoppar rätt i. Haha, jag missade det men Henke och morfar såg det. Så jag han ju inte ta en bild. Henke drog upp honom vid bron, så han simmade runt ett litet tag! Kul, haha! Sen log han gott och solade sig. Knas hund! Fick även träffat min going Oskar. Han vart lite svartsjuk på sin mamma när hon hälsade på Apollo.

Sen har våra 3 projekt börjat, jag har fått mig en walk in closet (nästan klar, saknas en förvaringsbänk. Hittat en på Ellos som jag kanske skall beställa) Sen har sovrummet fått sig ett nytt utseende. Självklart tog jag inga för och efter bilder. Typiskt. Men jag log sjuk i soffan när Henke målade om sovrummet så glömde det totalt. Men det var vita väggar och en fondvägg i gammaldags rosa stil. Nu har det blivit midnight. Plus att vi vänt sängen och tv till motsatta sida och tagit bort den stora garderoben vi hade innan. För jag har ju min egna Walk in closet nu! U N D E R B A R T! Kommer trivas så bra där nere, och ha koll på vad jag har för kläder, skor, väskor och smycken!

Min walk in closet har jag en bild men skall se om jag kan hitta den.

Så man har ju ränt på Ikea en massa gånger nu, för allt man köpt räckte ju inte eller så kom man på att man ville ha fler saker. Så i dag tog jag och Clara och åkte ensamma, vi passade på att luncha där med! Mysig stund med min fina tjej.

Vårt tredje projekt kommer till hösten tror jag, vardagsrummet skall göras om. L Ä N G T A R.

Tagit lite halvkassa bilder, skall ta "bra" bilder när jag bestämt vilken förvaringsbänk som jag skall ha.

Mamma hade bakat äppelknyten med soya grädde. MUMS!

Dammen som Apollo badade i!

Oskar min prins!

Min vakthund!

Egentid med min fina Prinsessa!

​Här skall vi byta ut alla kuddar till sammets kuddar. Sen skall jag köpa ett nytt överkast och flera kuddar. Vill ha massa kuddar och gosa ner i. 

Gillar

Kommentarer