Champagne Saturday

I dag är sista dagen på min semester, det är verkligen blandade känslor. Hade kunnat vara ledig livet ut. Har så mycket annat som jag vill göra. Men jag är ändå lite taggad för arbetet. Skall bli kul att träffa alla kollegor och så skall det bli kul att träffa alla små troll igen!

I går hade vi en riktigt softar dag, kollade på massa filmer och drack champagne sent in på natten. Jag tog sovmorgon till halv 11 i morse, det var super skönt. I morgon skall jag upp 05 snacka om kontrast. Men det är bara att gå och lägga sig tidigare.

I dag har jag fått städat min bil på insidan och utsidan, en riktig skön känsla när bilen är i topp. Konstigt att det blir roligare att åka bil när den är super ren! Så nu kan jag bocka av det på min lista!

Även tagit en långpromenad med vår lille Apollo. Han älskar ju att springa, han är så himla söt när han kommer farandes. Det var faktiskt ganska skönt att komma ut på en promenad, det hade ju aldrig hänt om inte Apollo var här. Nu är man ju tvungen haha. Kommer göra gott för kroppen!

Nu skall jag äta lite mat och sedan blir det film mys!

Apollo lägger sig alltid med bena i kors. Så himla söt!

Dagens middag blev, Köttbullar, potatis & sås!

Där ser nu mina medhjälpare ;)

Gillar

Kommentarer