Den lilla vinröda, förfrågan och äventyr

Startar dagen med en sovmorgon & nu efter alla "måsten" på morgonen så tar jag mig en kopp kaffe innan jobbdagen kan börja. I dag blir det en lång dag på jobbet men det gör inget för på fredag slutar man tidigt och då skall vi på äventyr. Vi har hyrt fyrhjulingar tillsammans med familjen Jensen. Vi skall ut och köra i bisonfarmen som ligger i Jönköpings län. Det kommer bli sjukt kul, och efter det skall vi äta bisonburgare och ha det gott. Livet!

I helgen som var så åkte vi ner till Ullared för att shoppa lite. Barnen fick jackor och det nödvändigaste till hösten / vintern. Jätte fina saker har dom där nere nu, men jag tycker det är stort. Jag var inte så mycket på hem avdelningen. Men planen är att åka ner snart igen. Jag behöver kolla lite julklappar och lite onödiga saker med.

Jag fick även köpt mig en nya höst väska. Liten smidig och många praktiska fack. Jag gick till och med en förfrågan i går när jag var och handlade. - Ursäkta mig, Men vart har du köpt väskan? Den var ju super snygg. Frågar jag inte nu kommer jag ångra mig. Jag svarade glatt, - Den är faktiskt från Ullared. Då svara hon snabbt, va bra då måste jag åka dit nu. Haha! Jag sa till henne att det är galet mycket folk där nere nu.

Jag trodde det skulle vara relativ lugnt. Att folk kanske åker mer i oktober och framåt för att dom har ju inte fått upp allt till jul än. Men så fel jag hade.Vi fick stå i kö för att komma in, ca 20-30 minuter sen fick vi stå dryga timman för att komma ut. Men värst var att stå 40 minuter för att köpa fika inne på Ullared. Väl framme så glömmer jag att beställa en mjukglass till Charlie, så jag fick rädda situationen med att han fick köpa en till leksak. Han var super glad, jag var lurad! Haha.

Fick även köpt olika dekorationer till Claras kalas. Även lite saker som vi skall ha till hennes tårta. Detta året skall Clara baka sin tårta helt själv (kanske lite hjälp från mig). Tycker jag är en kul, att hon vill vara delaktig i sitt kalas och inte vara få allt "serverat". Stöttar henne till tusen i allt hon vill göra. (Även Charlie)


Vi var även bjudna på kalas i helgen. Min guddotter Alisia fyllde 8 år. Så det bjöds på gofika. Apollo var överlycklig att han fick följa med. Så mycket uppmärksamhet han fick.

Nu tickar klockan på så nu måste jag dra till jobbet! Ha en fortsatt trevlig vecka alla!


Åker man till Ullared så åker man i bekväma kläder.

Vi passade på att luncha i Varberg innan Ullared. Smarta där vettni!

Fick bli en ny dammsugare då våran är inte i sitt bästa skick längre!

Gillar

Kommentarer