Den när tomten kom

Lyckat som alltid, vi kickade i gång julen vid halv 3 i Göteborg. Det bjöds på glögg, och massa gottigt till. Sen inväntade vi på att Kalle skulle börja. 15.00 det är viktigt! Jag älskar programmet, men tråkigt att man förändrar saker men men så är det.

Sen efter Kalle och hans vänner så bjöds det på julbord. Otroligt gott. När alla var mätta och glada så vem kom då tro? Jo tomten, och alla 10 barn blev super glada. (Inte Apollo, han blev rädd). Alla fick två paket av tomten, Apollo öppna sina glatt! Han var så nöjd, alla andra barn rev i klapparna. Fast ändå lugnt ändå. Det var en väldigt bra jul! Trots så mycket klappar under granen.

Vi fick en fin ljuslykta, magneter, tomte och pengar så snäll tomte. Sen var det vuxnas tur att leka julklappsleken. Jag vann en vattenkokare, Henke vann ett spel helt hysteriskt skall bli kul att testa det.

Efter alla julklappar öppnas så blev det ris á la Malta, och pepparkakasmuffins med skumtomtefrosting. GOTT! Nu skall vi snart åka hem och ”leka” med alla klappar.

Ha en fortsatt trevlig Jul 🤶🏼

Gillar

Kommentarer