Den svarta pricken

Nu tar jag 2 dagar ledigt. Skall bli så skönt, haha. Jag har även hört att solen kommer skina i dessa dagar så då skall jag bättre på brännan med. Kan ju inte bli bättre.

I dag efter jobbet så hämta jag kidsen sedan klippte vi Charlie inför skolavslutningen. Vi har även köpt nya kläder till båda barnen så dom kommer bli så fina. Eller finare kanske man skall säga, dom är redan fina.

I går efter jobbet så gick jag på ett möte med Claras skolan, vi gick igenom Claras nationella prov och om hon behöver träna på något under sommarlovet. Det enda var att hon skall träna lite på att förstå texten hon läser. Så det får hon träna lite på under sommarlovet.

Men när vi väl kommit hem så visar Clara sitt ben, så stort rött märke med en svart prick i. Trodde till 1000 att det var en fästing. Hade nämligen plockat en på henne i lördags redan. Men vi började knipa med pincetten med det var fortfarande svart. Så jag åkte fort in till vårdcentralen. Vi sprang in, för dom skulle stänga 5 minuter efter vi anlände. Dom var så snälla och tog i mot oss. Dom trodde med att det var en fästing. Men när hon väl kollade med lampan visade det sig vara ett blinning bett, som blivit en reaktion. Så det var smuts som kommit i pga att hon kliat så mycket. Så nu får hon medicin i några dagar, morgon och kväll. Lilla loppan. Men så glad att det inte var en fästing!

Men idag såg det redan mycket bättre ut.

Nu skall vi greja lite, sen blir det att ta kväll :)

Så fick vi efterrätt på jobbet :)

Lite dålig bild!

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Oj! Stackars lilltjejen😘
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,