"Det är bara du som vet hur en bra pappa skall vara"

I dag har vi som så många andra firat farsdag, Clara och Charlie hade köpt choklad och triss lott till dad (Henke), sen hade dom gjort ett kort där i stod det "Det är bara du som vet hur en bra pappa skall vara" Så fina ord, sen hade dom tagit 5 kort med Claras polaroidkamera och skrivit en liten hälsning på varje bild. Kärlek! Henke är ju inte deras biologiska pappa men han är deras pappa för han är närvarande och tar hand om dom som om dom hade varit hans egna.

Sen har vi även firat mig och pappa som fyller år i mitten av november (Samma dag :)). I stället för att boka upp en helg till så tog vi och slog i hop allt idag. Det bjöds på grillspett, potatisgratäng, klyftpotatis med morrötter, sås och grönsaksspett. Jag blev så otroligt mätt, för mätt kan man säga. Men jag orkade allt äta tårtan. Jag hade önskat mig karuselltårta och det fick jag såklart. Jag minns inte när jag åt den sist men vad jag hade saknat den. Den säljs ju bara på Nöjds konditori. Närmsta är Brunnsbo torget för mig, och där hänger jag inte direkt ofta. Så det blir sällan den tårtan för mig.

Jag hade köpt till pappa en kaffe kalender från kahls kaffe, och julöl från Danmark och triss lotter. Han vann totalt 150 kr så det var ju kul. Så han skall byta in dom mot nya.

Sen fick jag ett par nya Adidas skor som jag hade önskat mig. Ett par gröna, så snygga. Så fick jag även två troll SÖTA. Jag är så himla nöjd med vårt kalas idag.

TACK ❤

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Underbart 💕😍
nouw.com/genomeuropa