Det gäller att passa på, för annars väntar kaos!

Det gäller att passa på. Jag och Clara bestämde oss i morse att åka och shoppa det sista inför julen. Jag hade julklappsleken presenterna kvar att handla. För nästa helg befinner vi oss i Jönköping samt att alla kommer att handla då, för det flesta människor får lön innan jul så nästa helg kommer att vara kaos i affärerna. Det värsta jag vet är när det är kaos i affärer, har inget tålamod att stå i kö för länge. Jag blir varm och allt känns jobbigt. Så därför var vi smarta att handla denna helgen. Gäller att lägga upp en budget och planera sina köp. Så slipper man använda sin december lön för det är långt till Januari lönen. Så slipper man ångesten som kan komma då.

Fick även köpt ett par nya svarta byxor, och en ny stickad tröja. Just det en senapsgul mössa också till kallare dagar. Kändes bra. Köpte även nagellacket jag skall ha på jul / nyår. Så det är jag också klar med nu. Himla skön känsla.

Innan vi åkte hem från Trollhättan så passade jag på att köpa med lite gott att dricka till ikväll. Blev 4 öl och en Lemon cider. Vi skall äta fläsklägg med potatis och pepparrotsås idag så det kommer passa väldigt bra med en öl till.

Hoppas ni alla får en fin lördag. Vi hörs!

Blev lite fika på espresso house idag med.

Min nya klocka från regal. Känner mig nöjd! Rosé färgad och satt väldigt bekvämt.

Gillar

Kommentarer

Eachdaycounts
Eachdaycounts,
Vem ska ni till i Jönköping?
nouw.com/eachdaycounts
AlexandraGalambosi
Genomeuropa
Genomeuropa,