Dofter

God kväll.

Sitter & njuter av lugnet. Barnen la jag vid 19 tiden, men dom somnade först nu. Denna sol ställer till det i bland, dom förstår inte att klockan är mer än vad vädret visar ;).

I dag vaknade vi sent vid halv nio, så log jag och Clara i sängen och tjötade, sen tvingade hon upp mig till övervåningen så vaknade Charlie efter en stund. Blev häng i soffan till barnprogram. Härlig start på dagen. Skulle egentligen åkt på ett kyäni mingel, men vill hellre ha ett party hemma. Så vågar man fråga mera :D. Jag dricker en om dagen och är jätte nöjd, eller vad man skall säga. Känns bra helt enkelt.

Sen efter vi fått gjort i ordning oss ätit en god frukost, falukorv & färskpotatis :). Så åkte vi ner till mamma och pappa, var tvungen att städa och tvätta bilen. Så nu är det klart och det känns genast skönare att åka i den ;).

Dom kom hem igår från Tyskland, så jag fick en del presenter idag. Två olika parfymer så härliga dofter. Så tummen upp.

Mamma lagar alla söndag massa olika rätter mat så slipper hon laga i veckan så mycket. Älskar söndag, får bli mitt nya häng ;) Så idag blev det, gryta med potatis och även revben i ugnen med potatis :D ÄLSKAR mammas mat.

Bjuder på lite bilder, Charlie och mormor tvättade min bil. Ville inte ta ifrån dom det roliga :D Haha!

// Alexandra

Gillar

Kommentarer