Doftljus och mys!

God kväll alla fina!

Sitter med ett stort doftljus och myser med min nya pläd. Undra hur länge den kommer vara vit dock. Den är så himla härlig och gott material.

Har på tvn, det är Bruce den allsmäktige. Har lite svårt för honom (Jim Carrey), men ibland är han riktigt duktig och inte så överdriven.

I dag kom jag hem till ett dukat bord, Tacos blev det idag. Minns inte ens när vi åt det. Vi äter det väldigt sällan, barnen är ju inte överförtjusta i det.

En leksak som går varm här hemma, är en Älva Clara fick i julklapp. Den flyger själv och är så himla fin. Hela familjen är lite engagerade i den :D Finns att köpa på Br-Leksaker bland annat :D. Clara leker med allt och även Charlie, men den älvan är så fin så.

Så nu blir det bara till att mysa hela kvällen. O i morgon skall jag ta tag i barnens rum. MÅSTE verkligen rensa ut där nu. Det är så mycket saker som inte används som kan komma till en annan familj som har bättre användning av sakerna. Är ledig i helgen och jag har inga planer heller, så det är en TOPPEN helg. Skall jobba lite extra på måndag, men det gör inte så mycket. Helgen är heligast. :D Ha en underbar kväll alla fina <3

Gillar

Kommentarer