Drog händerna i vardagsrumsbordet ett flertal gånger

Fredag

I fredags så var vi på arbetet hembjudna till en kollega på glöggmys. Emma hade dukat upp så fint, det fanns julskinka, olika vörtbröd, pepparkakor, ädelost, skumtomtar, julgodis, glögg och bubbel. (Både med alkohol och utan). Det var jätte mysigt, hon hade fixat en tipspromenad. Vi slapp gå runt och leta efter frågorna då vädret inte var på topp. Jag och systrarna Eriksson kom på tredje plats så det var ju kul. Sen att det inte fanns en fjärde plats är det inget jag gapar högt om. Haha!

Efter ett par timmar där var det dags att åka hemåt, jag körde så vi behövde inte vänta in någon. Så det var bara att tacka för oss och gå ut till bilen. Väldigt smidigt faktiskt. Kanske blir min nya grej att jag kör, för man vaknar ju upp dagen efter super fräsch.


LÖRDAG

Sen kom lördag, blev väckt av Apollo för tidigt. Men det gjorde inte så mycket då vi ändå var hemma hela dagen (Förutom när vi var och handla lite snabbt). Barnen ville baka pepparkakor så jag var tvungen att köpa degen, köpte ingredienser till knäck med men hittade ingen ork till att göra den. Så det får bli nästa helg i stället. Det var så skönt att ha en lördag där man bara myste i sin morgonrock hela dagen.

Sen när man är hemma en hel dag så passar vi oftast på att laga mat som tar en evighet i ugnen. Denna lördag blev det Dansk fläskestek, revben, tunnskivad potatis med vitlök och massa kryddor och hemlagad sås. Så himla gott, barnen älskar ju sådan mat. Vi passade (eller Henke) på att baka Hallongrottor på två vis, en sats som vanligt och en sats med lite kokos i. Den med kokos blev så mycket godare. Grymt!

Söndag

Då är det söndag och vi har kolla Sverige - Spanien matchen. Jag skrek, jag svor och jag drog händerna i vardagsrumsbordet ett flertal gånger. Så nervös i slutet och så arg i början av matchen. Men det slutade 28 - 28. Riktigt nervig och pulsen på högt tempo match.

I dag startade vi även dagen med en lång frukost, ägg, prinskorv, köttbullar, julskinka, bröd, rödbetssallad, pålägg, smoothie och kaffe. Så firade vi in andra advent.

Hos Emma! (Bilderna ovan)

Frukosten idag.

​Middagen igår.

Gillar

Kommentarer

Genomeuropa
Genomeuropa,
Hoppas du hejade på Spanien🤣😂
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,
Genomeuropa
Genomeuropa,
Aj caramba 😱
nouw.com/genomeuropa
AlexandraGalambosi
AlexandraGalambosi,