Elgiganten, så fick det bli!

Marabous lattechocko kan jag varmt rekommendera. Med lite vispad grädde till så blir det genast ett plus i kanten.

I dag har vi varit och inhandlat nyårskläder till S, och nya leggins till Clara. Det blev svarta med glitter i, hon fick av tomten en fin klänning hon skall ha till. Charlie fick nya byxor till sin nya skjorta o slips som han fick av tomten. Jag har redan beställt hem kläder så nu är alla klara.

Sen skulle S visa mig en tv han sett på Elgiganten, jag bara hade på känn att vi kommer ha med en tv hem :) Mycket riktigt. Så nu har han installerat den och flyttat runt dom andra tv apparaterna. Så nu är han nöjd och glad, jag med :).

Fick även köpt ett nytt halsband till nyår, endast 30 kr (rea).

Vi lämnade barnen hos farmor o Ronny för att bara vara tillsammans och shoppa. Det gick i 10 minuter typ, sedan gick vi till varsin affär. S har så himla svårt för att titta på kläder, han tycker det är jätte tråkigt. Jag kan gå och "rota" en stund i affären. O speciellt nu när det är rea :D. Men konstigt nog så vill han alltid ha med mig in i teknikaffärer. Det ser jag väldigt positivt så man tillsammans kan avgöra så stora summor. Så jag får allt vara med och säga mitt.

I morgon blir det jobba lite extra, sen skall jag in på systembolaget för att inhandla lite gott. Hoppas inte alla tänker samma, det blir smidigast så ;)!

Lite dålig bild, tog med telefonen.

Mitt nya halsband o nagelack inför nyår :D Glitter / Guld.

Älskar denna nya tunika, så skön och färgen gillar jag skarpt. H&M Rea 75 kr :D

Ha en underbar söndagskväll <3

Gillar

Kommentarer