En bullkrans om dagen

God morgon.

Ligger fortfarande i sängen, barnen tittar på film i vardagsrummet. Skall snart gå upp och städa toaletterna, och dammsuga av.

Ställde mig på vågen i morse, viktnedgång 1,2 kg denna veckan. Jag startade för 9 veckor sedan, med att ändra kost och börja träna. Sammanlagt har jag gått ner 7,2 kg. Jag har haft dagar jag villat lägga av, men dom har inte varit många. Maten har inte varit några problem, det jag äter är jag mätt på. Men jag får sug på choklad, dagarna då ägglossning är eller mens. Men då försöker jag bita ihop. Visst det har åkt ner en choklad bit eller så, men man lever bara en gång. Huvudsaken är att jag inte är till baka på ruta ett med en bullkrans om dagen typ. Jag jobbar ju inom vården, vi får mkt fika, köper mkt fika allt handlar om att fika på helger, raster och om en brukare frågar. Jag har lärt mig säga nej, det var svårt för mig. Riktigt svårt. Men jag har lyckas!

Jag har aldrig bantat eller så innan, jo kanske 1-2 veckor sen har det skitit sig. Men denna gången kändes det rätt och fortfarande känns det rätt.

Vikten är inget fel på nu, nu vill ja bli fast i kroppen :D Cm betyder mer för mig.

Ha en underbar fredag :)

// Alexandra

Gillar

Kommentarer