EN NY VÄN

God kväll, vilken underbar dag det varit. Dagen startar med att vi får kaffe på sängen av min äldsta dotter & Hennes kusin. Plus att dom målat teckningar till oss. Man blir så glad av sådant.

Sen bakade jag och kidsen, det blev Cupcakes Så gott med en jädrans massa socker ;). Clara har ju ett intresse för att baka och nu har Charlie fått samma intresse, han är mer än gärna och hjälper till i köket.

Henke brukar skoja med barnen, och för ett tag sedan så skojade han med "blod" Röd karamellfärg, men det han glömde var att skruva åt ordentligt, så i dag när barnen skulle ta fram karamellfärgen och så fick dom för sig att skaka dom, OMG, japp röd karamellfärg överallt. KUL :D Det konstiga är att jag blev inte ens arg, reagerade typ inte, lite smått kul. Men vi torkade upp tillsammans. Visst lite svettigt var det ju, men sånt som händer. Haha.

På Jennies möhippa var en tjej som heter Therese med, sicken pingla. Vi träffades och fick genast kontakt på Jennie & Peters bröllop i Lördags, Så idag var hon på besök hos oss med sin söta dotter Ella. Jätte mysigt och det var verkligen avkopplande. Fick mycket skratt. Så vi kommer ses igen. Hennes sambo är ju lika trevlig. Kul när man träffar nya människor och man klickar!


Sen har vi varit i väg till affären och köpt glass & städat min bil. Så nu skall jag ta kväll :)

​// Alolisen

Gillar

Kommentarer