En tjatfri shopping

I dag har Charlie varit på kalas hos kompisen Lexus. Dom var bjudna på Hop N pop i Trollhättan. Så han var super taggad i morse. Jag var med super taggad då jag visste att jag skulle få shoppa i lugn och ro. Charlie hatar ju att gå i affärer så jag slapp höra Är vi färdiga, Skall vi åka hem, jag vill inte, tråkigt, jag vill hem, jag orkar inte, jag är hungrig, är du klar Ja ni fattar?! Charlie är en riktigt hemma kille. Clara är en shopping tjej, hon kan gå runt och kolla i timmar. Så det passade oss alla väldigt bra. Sen passade vi på att rasta barnens farmor med. Hon gillar också att strosa runt och fika. Så det var en bra kombo Jag, Clara, Henke och farmor.

Jag fick köpt paket till Charlie födelsedag passa på när han inte är med, samt bytt batteri i min klocka. Helt gratis, tydligen är det fri batteribyte och om den går i sönder i ett helt år. Inget jag betalt extra för. Kanske brukar vara så. Så det var ju extra kul.

Fick även använda mina nya puma skor idag. Så sjukt sköna att gå i. Bästa sko köpet på länge. Matcha till ett par "lack" leggings och en svart skjort klänning. Kände mig väldigt bekväm idag när vi strosade runt.


Lunchade med en kebabtallrik. Jag och Clara delade, den var för stor för att äta själv. Vi lunchade så sent och vi skall snart äta middag.

Så himla lätta, mjuka och sköna att gå i. Sen gillar jag att det är lite platå så blir man lite längre. Inte för att jag är kort (1.70) men gillar ändå att komma upp lite.

I kväll skall vi kolla på melodifestivalen och jag har hoppas det levereras bra låtar. Än så länge har jag inte fastnat för någon direkt som deltog förra veckan. Men i kväll tävlar.........


Andreas Johnson
Låt: Army Of Us

Hanna Ferm & LIAMOO
Låt: Hold You

Malou Prytz
Låt: I Do Me

Oscar Enestad
Låt: I Love It

Jan Malmsjö
Låt: Leva livet

Vlad Reiser
Låt: Nakna i regnet

Margaret
Låt: Tempo


Gillar

Kommentarer