En touch av mango chili

Att sluta klockan ett ibland är så underbart. Det känns som man har hela dagen på sig att göra saker. Min morgon startade bra, tidigt men bra. Jag gick upp vid 05.10 och gjorde i ordning mig för att åka till jobbet strax innan 06 var jag där. Jag tog en kopp kaffe med fina Theresa. (Hon som ser till att förskolan är fin och att alla har det bra, med andra ord hon är guld värd).

Min mans morgon startade mycket stressigare, punktering, lämna barn och cyklar m.m. Så i bland har man tur och får starta dagen lugnare.

I alla fall, klockan gick väldigt fort så klockan var helt plötsligt ett. Så då var det dags att åka hem för att byta vardagsskorna till gymnastikskorna. Jag tog med Apollo och vi promenerade upp och hämtade Charlie, Clara hade fortfarande lektion så henne fick vi möta senare. Men va det blåste ute då, usch och fy.

Sen när vi kom hem så fick jag feeling i köket och lagade en god middag. Fläskytterfilé med en touch av mango och chili. Den la jag i ugnen hel på 175.c i ca 2 timmar. Jag gjorde även i ordning klyftpotatis, morötter, paprika, purjolök och en massa goa kryddor i ugnen. Fick gjort en god sås från skyn från köttet. MUMS! Serverade smörgåsgurka till, så gott.

Så nu blir det mys i soffan innan läggdags!

Gillar

Kommentarer